Sefirin Kızı'nın Mavi'si Tuba Büyüküstün güzelliğiyle mest etti! Ünlü oyuncudan yeni paylaşım...

Tuba Büyüküstün güzelliğiyle mest etmeye devam ediyor. Engin Akyürek ile başrolleri paylaştığı Sefirin Kızı dizisi ile ekranlara dönen Tuba Büyüküstün, Instagram paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncunun yeni paylaşımına hayranlarından beğeni yağdı.

Star TV"nin fenomen dizisi Sefirin Kızı"na Mavi karakteri ile dahil olan Tuba Büyüküstün"den yeni haberler var. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu son paylaşımı ile sosyal medyada çok konuşuldu. Güzelliği ile dikkat çeken başarılı isme adeta beğeni yağdı.

Nare rolünü canlandıran Neslihan Atagül"ün sağlık problemleri nedeniyle diziye veda etmesi Tuba Büyüküstün"e yaradı. Hayranlarının ekranlarda görmeyi arzuladığı başarılı oyuncu, yıllar önce birlikte rol aldığı Engin Akyürek ile yeniden partner oldu.

Pazartesi akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek"in canlandırdığı Sancar Efe ile Mavi karakterlerinin aşkına tanık olacağız. Dizi hayranlarının yeni bölümünü iple çektiği dizide ekranların yeni ikisinin aşk hikayesi merak konusu olmayı sürdürüyor.

Instagram"da 5 milyon takipçisi bulunan Tuba Büyüküstün yeni paylaşımı ile büyük beğeni topladı. Hayranlarının yakın markajındaki ünlü isim, "Güzel bir gün..." notunu düştüğü yeni karesini takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan ünlü oyuncu tarzıyla dikkatleri üzerine çekti ve paylaşıma hayranlarından övgü dolu yorumlar geldi. İşte o paylaşım...

Yeni dizisi Sefirin Kızı"nda hayat verdiği Mavi karakteri ve partneri Engin Akyürek üzerine birçok yorum alan Tuba Büyüküstün için yapan sosyal medya kullanıcılarından gelen gönderilerden bazıları şu şekilde oldu:

* Gerçekten Mavi için teşekkürler, kalbimi neşeyle dolduruyorsun çok teşekkürler

* Engin ile bir foto gelir mi?

* Engin ile bol bol foto gelecek demiştin, hala bekliyoruz

* Güzel olan sensin

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı ile imkansız aşka düşen Uğur Güneş 'Kanunsuz Topraklar'da Gülfem ile sınanacak

Sol Yanım'ın Serra'sı Özge Yağız güzelliğiyle göz doldurdu! Hayranları yine mest oldu

Sefirin Kızı"na bomba transfer! Tuba Büyüküstün"den sonra Ferit Aktuğ da diziye dahil oldu