Sefirin Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu aşkını ilan etti! Eski eş Melis İşiten'den manidar paylaşım geldi

Sefirin Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu geçtiğimiz gün sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşım ile yeni aşkını duyurdu. Menajer Gamze Okutucu ile aşk yaşamaya başlayan Uraz Kaygılarıoğlu'nun yaptığı sarmaş dolaş pozun ardından eski eşi Melis İşiten'den manidar bir paylaşım geldi. İşiten, yaptığı paylaşımda 'Bugün hissettiklerini unutma. Unutma sana hissettirilenleri.' ifadelerini kullanarak dikkat çekti.

Star TV'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde hayat verdiği Gediz karakteri ile büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 5 yıllık eşi Melis İşiten ile 2019 yılında boşanmıştı. Adı sık sık aşk dedikodularına karışan Uraz Kaygılaroğlu, geçtiğimiz gün sosyal medya hebasından yaptığı paylaşım ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

Kaygılaroğlu, yanındaki kişiyle samimi bir pozunu Instagram’dan takipçileri ile paylaştı.

Ünlü oyuncunun sarmaş dolaş poz verdiği kişinin menajeri Gamze Okutucu olduğu ortaya çıktı. İkilinin bir süredir aşk yaşadığı öğrenildi. Melis İşiten'den ise aşk bombasının ardından imalı bir paylaşım geldi.

Melis İşiten yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 'Bugün hissettiklerini unutma. Unutma sana hissettirilenleri.' ifadelerini kullanarak dikkat çekti.