Duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi! Sefirin Kızı'nda umduğunu bulamayan Tuba Büyüküstün tercihini yaptı!

2021 yılında Sefirin Kızı dizisinde Mavi Çınar Efeoğlu karakteriyle televizyon ekranlarında yer alan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün yeni projesi belli oldu. Kısa bir süredir ekranlardan uzak kalan Tuba Büyüküstün, Netflix'in yeni bir dizisinde oynayacak. Gelen bilgilere göre, Another Self dizisinde kamera karşısına çıkacak olan ünlü oyuncu dizide Ada karakteriyle boy gösterecek. Bu arada heyecanla bekleyenler için dizinin yayın tarihine dair Netflix'ten bir açıklama yapılmadığını da söyleyelim.

Sefirin Kızı'nda umduğunu bulmayan Tuba Büyüküstün tercihini yaptı. Duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Neslihan Atagül'ün sağlık nedenlerinden ötürü Sefirin Kızı'nda sevenleriyle buluşan Tuba Büyüküstün'ün yeni projesi netleşiyor. Ünlü oyuncu yeni sezonda Netflix ekranlarında yayınlanacak olan Another Self isimli dizide rol alacak. Dizinin yayın tarihi ise henüz Netflix tarafından açıklanmadı.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün yeni projesi netlik kazandı. Büyüküstün, Netflix'te yayınlanacak olan Another Self dizisinde rol alacak.

YAYIN TARİHİ AÇIKLANMADI

Dizinin yayın tarihine dair Netflix'ten bir açıklama yapılmadığını da net bir şekilde ifade edelim.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN KİMDİR?

Tuba Büyüküstün, 5 Temmuz'da İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nden 2004 yılında mezun oldu. Aynı yıl Çemberimde Gül Oya adlı dizide oynamaya başladı.

2011 yılında Onur Saylak ile evlendi ve 19.01.2011 tarihinde ikiz kızları oldu.

2021'de ise Star TV'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül'ün sağlık sorunları nedeni ile diziden ayrılması üzerine diziye başrol olarak dahil olup Mavi karakterini canlandırdı.

Dizisi acil final yapan Burcu Özberk'ten sürpriz karar! Hayranları çılgına dönecek! Yaz boyunca...