Sefirin Kızı'na bomba transfer! Tuba Büyüküstün'den sonra Ferit Aktuğ da diziye dahil oldu

Sefirin Kızı hayranlarına müjdeli haber! Tuba Büyüküstün'den sonra Sefirin Kızı dizisine bomba bir isim daha katıldı. Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerini paylaştığı fenomen diziye ünlü oyuncu Ferit Aktuğ dahil oldu.

Star TV"nin rekortmen dizisi Sefirin Kızı kadrosuna bir taze kan daha. Ekranların sevilen yüzü Tuba Büyüküstün"den sonra bir başka ünlü isim olan Ferit Aktuğ da dizi kadrosunda yerini aldı.

Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu"nun diziden ayrılması sonrası adeta kan kaybı yaşayan Sefirin Kızı"na Tuba Büyüküstün dahil olarak dizi hayranlarına büyük bir sürpriz yapmıştı. Mavi karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün ve Sancar"a hayat veren Engin Akyürek"in aşkını göreceğimiz fenomen dizinin yayınlanan son bölümü reytinglerde istenileni tam karşılayamamıştı. Ancak güzel oyuncunun ilk olarak seyirci ile buluştuğu bölüm sonrası Tuba Büyüküstün"ün canlandırdığı Mavi karakteri Twitter"da gündem oldu.

Pazartesi akşamları ekrana gelen Seferin Kızı kadrosuna dahil olan Ferit Aktuğ ise bir başka sürpriz olarak karşımıza çıktı. Ünlü oyuncunun rolü hakkında henüz bir bilgi bulunmasa da dizi hikayesinde etkili bir karakter olarak seyirci karşısına çıkacağı tahmin ediliyor. Bu gelişme dizi hayranları tarafından heyecanla karşılandı.

Sefirin Kızı"nın Mavi"si Tuba Büyüküstün güzelliğiyle mest etti! Ünlü oyuncudan yeni paylaşım...

Sol Yanım'ın Serra'sı Özge Yağız güzelliğiyle göz doldurdu! Hayranları yine mest oldu

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı ile imkansız aşka düşen Uğur Güneş 'Kanunsuz Topraklar'da Gülfem ile sınanacak