Melis Birkan kaç yaşında, nereli? Sefirin Kızı oyuncularından baş komiser Canan kimdir? İşte hayatı!

“Melis Birkan kimdir?” sorusu merak ediliyor. Sefirin Kızı oyuncuları arasına yeni bir isim katılıyor. Melis Birkan Star TV’nin sevilen dizisinde baş komiser Canan karakterine hayat verecek. Barda, Ulak, Issız Adam, Adını Sen Koy, Söz gibi dizilerde rol alan Birkan ile ilgili merak edilenler haberimizde sizlerle.

Sefirin Kızı oyuncuları arasına Melis Birkan’da katılıyor. Sefirin Kızı Canan kimdir? Star TV’de ekrana gelen dizi izleyicilerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Diziye dahil olan Melis Birkan, baş komiser Canan karakterine hayat veriyor. Haberimiz içerisinden en son Söz dizisinde Linda karakterine hayat veren Birkan ile ilgili merak edilenlere ulaşabilirsiniz.

SEFİRİN KIZI CANAN KİMDİR?

Sefirin Kızı dizisinde baş komiser Canan karakterine Melis Birkan hayat veriyor.

MELİS BİRKAN KİMDİR?

Melis Birkan, 15 Temmuz 1982 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. İlköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda bale dersleri aldı. Aynı üniversitede modern dans eğitimini tamamladı.

Melis Birkan dans gösterisi için katıldığı davette makyaj yapmamış haliyle Özlem Durak tarafından fark edilir ve 2005 yılında oyunculuk kariyerine başlar.

Barda, Ulak, Issız Adam ve Adını Sen Koy gibi önemli yapımlarda yer alan Melis Birkan Star Tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisinde de Linda karakterine hayat verdi.