Sefirin Kızı Nare dönecek mi? Sefirin Kızı Nare'nin yerine gelecek oyuncu belli oldu!

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Sefirin Kızı'nda beklenmedik bir gelişme yaşandı ve tüm herkes şoke oldu. Dizinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül, sağlık sorunları nedeniyle Sefirin Kızı'na veda ettiğini açıkladı. Bu açıklamanın ardından Nare karakterinin yerine gelecek isim merak konusu oldu. Sefirin Kızı Nare'nin yerine kim gelecek? Sefirin Kızı Nare dönecek mi? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül'le ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. Neslihan Atagül'e geçtiğimiz günlerde geçirgen bağırsak sendromu teşhisi konulmuştu. Neslihan Atagül rahatsızlığı ile ilgili sosyal medya hesabı Instagram'dan açıklama yaptı. Atagül, Sefirin Kızı dizisinden hastalığı nedeniyle ayrılacağını duyurdu. Atagül paylaşımında, " Nare ile vedalaşıyorum. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var." ifadesini kullandı. Peki, Sefirin Kızı Nare'nin yerine kim gelecek?  

SEFİRİN KIZI NARE DÖNECEK Mİ?

Güzel oyuncu Neslihan Atagül sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Sefirin Kızı'na veda edeceğini duyurdu. Nare karakterine hayat veren Atagül, 'Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar! Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız. En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere...' ifadelerini kullandı.

Sefirin Kızı dizisinin 36. bölümünde Nare, yurt dışına gitmiş gibi izleyiciye gösterildi. Bu gelişme Nare’nin hikayesinin devam edebileceği sinyalini vermiş oldu.

SEFİRİN KIZI NARE'NİN YERİNE KİM GELECEK?

Başarılı oyuncu Neslihan Atagül, yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı başrolünü oynadığı Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı. Atagül'ün yerine ise başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün getirildi.