Neslihan Atagül Sefirin Kızı dizisinden neden ayrıldı, hastalığı ne? Sefirin Kızı final mi yapıyor?

Pazartesi akşamları Star Tv'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisi ayrılık haberi ile izleyicilerini üzdü. İlk bölümünden itibaren konusu ve oyuncuları ile izleyenlerin beğenisini toplayan Sefiri Kızı dizisinde başrollerden birisi olan Neslihan Atagül diziden ayrıldı. Bunun üzerine “Sefirin Kızı final mi yapacak?” izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı.

Star Tv ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Başrollerinde Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı dizi ilk sezonundan bu yana büyük heyecanla takip ediliyordu. Neslihan Atagül'ün veda mesajı paylaşmasıyla birlikte izleyiciler “Sefirin Kızı final mi yapacak?” sorusunu düşünmeye başladı. Peki, Neslihan Atagül neden ayrıldı, hastalığı ne?  

NESLİHAN ATAGÜL SEFİRİN KIZI DİZİSİNDEN NEDEN AYRILDI?

Geçtiğimiz günlerde sağlık problemleri nedeniyle 10 gün rapor alan ve setlere ara veren Neslihan Atagül son yaptığı paylaşımla diziye veda ettiğini açıkladı. Atagül, sağlık problemlerinin oyunculuğuna daha fazla izin vermediğini söyledi. Atagül yaptığı paylaşımda: “Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar. Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere” ifadelerine yer verdi.

SEFİRİN KIZI FİNAL Mİ YAPACAK?

Dizinin ana karakteri olan Neslihan Atagül’ün diziden ayrılması akıllara Sefirin Kızı final mi yapacak sorularını getirdi. Şu an için henüz dizinin final yapacağı ile ilgili bir açıklama gelmedi. Bazı iddialara göre Sefirin Kızı dizisinde yeni bir kadın başrol oyuncusu için görüşmeler yapılıyor.