Seda Üren kaç yaşında, nereli? Seda Üren kimdir?

Bugün Kanal D ekranlarında yayılanan Müge ve Gülşen'le 2. sayfaya konuk olan Seda Üren'e dair araştırmalar hız kazandı. Seda Üren, 1982 İstanbul doğumlu. Henüz 16 yaşındayken İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Müziği Bölümü'ne giren Seda Üren, aynı dönem Türkiye'nin Bülent Ersoy ve Emel Sayın'a vokallik yaptı.

Müzik dünyasının tanınan isimleri arasında yer alan Seda Üren bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. sayfaya konuk oluyor. Seda Üren kimdir? Seda Üren kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Seda Üren, 26 Aralık 1982 tarihinde İstanbul'da Üsküdar'da dünyaya geldi. Henüz 16 yaşındayken İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Müziği Bölümü'ne giren Seda Üren, aynı dönem Türkiye'nin Bülent Ersoy ve Emel Sayınla vokallik yaptı.  

SEDA ÜREN KİMDİR?

Seda Üren, 1982 İstanbul doğumlu. Henüz 16 yaşındayken İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Müziği Bölümü'ne giren Seda Üren, aynı dönem Türkiye'nin Bülent Ersoy ve Emel Sayın'a vokallik yaptı.

1999 Eylül'de İlk albümü olan "İlk Hediyem"i çıkardı. Sektörün en genç assolisti ünvanına sahip olan Seda Üren; 2003-2004 sezonunda ATV'de hafta sonları kendi adını taşıyan "Hoş Seda" adlı müzik-eğlence programını hazırladı ve sundu.

2005 yılında "Aranma" adlı maxi single ile müzik marketlerde yerini aldı. Erkeklerde ağlar adlı şarkısında Alişan'a yorumuyla eşlik etti.

2013 yılında hayatını Ercüment Nefesoğlu ile hayatını birleştirdi. İki çocuğu vardır.