Seda Sayan'ı üzen haber! Eniştesi kazada ağır yaralandı

Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören beldesinde yaşamını sürdüren eniştesi Coşkun Yıldız, kaza geçirdi. Kullandığı elektrikli motosiklete araba çarpan Yıldız, ağır yaralanırken sürücü gözaltına alındı.

Sabah saatlerinde alışveriş yapmak için evinden çıkan Seda Sayan'ın Ören'de yaşayan eniştesi Coşkun Yıldız, elektrikli motosikleti ile markete doğru yola çıktı. Alışverişini tamamlayan Coşkun Yıldız, evine dönmek için yola çıktığı esnada arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Coşkun Yıldız'ın kafa travması geçirdiği öğrenildi. Yıldız'ın Bodrum'daki özel bir hastaneye sevk edileceği de gelen bilgiler arasında yerini alıyor.

Sözcü'nün haberine gören; Ören'de yaşayan Yıldız'ın arkadaşları yaptığı açıklamada 'Coşkun abi akşamüstü markete geldi, alışverişini yapıp dönerken kullandığı elektrikli motosiklete, termik santralde çalışan bir kadın sürücünün otomobili ile çarpması sonucu ağır yaralandı. Milas'a hastaneye kaldırıldı. Durumunun ağır olduğunu öğrendik.' dedi.

Ünlü Youtuber'ların menajeri Haluk Arslantaş Akşam TV'ye konuştu