Seda Sayan'dan estetik eleştirilerine ilginç benzetme

Uzun süredir girdiği polemiklerle adı anılan şarkıcı Seda Sayan, estetik ameliyat operasyonlarını eleştirenlere ilginç bir benzetmeyle karşılık verdi.

Özellikle evlendirme programı sunucusu olan Zuhal Topal ile girdiği polemiklerle adı sıkça anılan Seda Sayan, verdiği bir röportajda ilginç açıklamalarda bulundu. Kendisiyle ilgili olarak yapılan estetik eleştirilerine ve ‘Sürekli gerdiriyor’ ifadelerine yanıt veren Sayan, ''Bu surat bir kere gerilir. Ananın don lastiği mi neyi geriyorsun?'' diyerek her zaman genç görünmesinin sırrının vitamin iğneleri ve botoks olduğunu ifade etti.

 

BAZI MÜDAHALELER VAR
Konuyla ilgili açıklamalarını sürdüren Seda Sayan, bazı müdahaleler yaptırdığını şu sözlerle ifade etti: “Tabii ki birtakım müdahalelerde bulunuyorum. Doktorum var, vitamin iğnelerimi yaptırıyorum. Yüzümün, ifademin şekli bozulmadan botoksumu da yaptırıyorum çünkü her gün ekrandayım. Ama bu surat bir kere, iki kere gerilir. Çok yaptıranları görünce kızıyorum; bu ananın don lastiği mi, neyi geriyorsun, fazlası tabiata aykırı. Makyajsız geziyorum. Asla yüzümü temizlemeden yatmam. Çok pahalı kremler mi? Asla işim olmaz.”