Seda Sayan'dan bomba evlilik itirafı: O defteri kapattım

Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfak'ta programı ile ekranlara dönen ünlü şarkıcı Seda Sayan, verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Evlilikle ilgili konuşan Seda Sayan, 'Yeniden evlenir miyim? Yok, o defteri kapattım.' sözleri ile gündeme geldi.

TV8'den ayrılmasının ardından Kanal D'de ile anlaşma sağlayan Seda Sayan, Onur Büyüktopçu'nun yerine Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu üstlendi. Programdan keyif aldığını belirten Seda Sayan, Hürriyet'te çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Seda Sayan, kendisine yöneltilen 'Seda Sayan denince akla gelen ikinci şey ilişkileri ve evlilikleri olur muhtemelen. Sizin kalbinizi kazanmak zor mu artık? Partnerlerde güven arayışı mı ağır basıyor aşk arayışı mı? Ve tabii ki akıllardaki tek soru, yeniden evlenir misiniz?' sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

6 KERE EVLENDİM DE NE OLDU?

Sayan, 'Evlilik defterini kapattım' diyerek sözlerine şu şekilde devam etti: 'Benim kalbimi kazanmak zor değil de zaman mı yok diyelim ne diyelim? Öyle bir şey de istemiyorum gibi artık. İhtiyaç da duymuyorum sanki. Biri çıkar gelir bir gün mü diyeyim, yani öyle bir dönemdeyim. İşim gücüm, kolonyalarım, böyle mutlu mutlu gidiyorum. Yeniden evlenir miyim? Yok, o defteri kapattım. Artık evlenmem. Olmadı, olduramadım evliliği, çok başarısızım. Yürütemiyorum da zaten. Aman evlenmeyeyim, ne gerek var? 6 kere evlendim de ne oldu?'