Demet Akalın, Gelinim Mutfakta'yı sunacak

Star TV'de ekrana getirilen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının final yapmasının ardından kanal Seda Sayan ile anlaştı. Sayan'ın Star TV ile anlaşmasının ardından Demet Akalın'la sorun yaşarken yeni bir gelişme yaşandı. Demet Akalın, Seda Sayan'ın sunuculuğunu üstlenmiş olduğu Kanal D'nin sevilen programı olan Gelinim Mutfakta için Karga Yapım'la anlaşma sağladı.

Geçtiğimiz günlerde tatilde koronavirüs aşısı olması ile gündeme gelen Demet Akalın'dan yeni proje müjdesi geldi.

Türk Pop Müziğinin en beğenilen isimlerinden olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Kanal D'de ekrana getirilen Gelinim Mutfakta Programı için Karga Yapım'la imzayı attı.

Demet Akalın, anlaşma imzaladığı anları sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerine müjdeyi verdi.

NE OLMUŞTU?

Demet Akalın, Alişan'la birlikte sundukları Star TV'deki programlarının bittiği gün Seda Sayan'dan "ben başlıyorum" mesajı almış, Demet Akalın, şunları söylemişti:

"Seni sever sayarız! 'Sakın inanmayın böyle abuk sabuk haberlere canlı yayın yapamam çocuklar' diye mesaj attın. Ben de, 'Sıkıntı yok' dedim.

Cuma günü program bitişi ekiple ağlarken 'Ben başlıyorum' diye mesaj gönderdin. Cenaze evine davulla gidilmez. Son açıklamam ama beni seninle yanak yanağa göremezler."