Seda Sayan canlı yayında hayatının şokunu yaşadı! Masadaki objeyi yüzüne fırlattı

Star TV'de ekrana getirilen ''Sabahın Sultanı Seda Sayan'' programının canlı yayında yaşanan olaylar izleyiciyi şoke etti. Ali isimli şahıs eski eşine hakaret etmesinin ardından masanın üzerinde duran objeyi kadına fırlattı. O anlarda Seda Sayan'ın tepkisiz duruşu şaşırttı.

Seda Sayan'ın sunuculuğunu üstlendiği Star TV'de yayınlanan "Sabahın Sultanı Seda Sayan" herkesi şok eden anlar yaşandı. Eski eşi Ali ile yeniden evlenmek isteyen Ayşe, Seda Sayan ve ekibinden yardım istedi. Ayşe, eski eşi Ali'ye "Kayınvalidem yuvamı bozdu. Çocuklarımın babası, gözümüzün nuru. İkimiz olduktan sonra dünya döner. Seni çok sevdim, sevmeye de devam edeceğim." sözleriyle seslendi.

Ali, çocuklarının velayeti için canlı yayına çıktı. Ancak sinirli hareketleri ile dikkat çekti. Eski eşine "Pislik, maymun suratlı" diyerek hakaret eden adam eski eşine yönelerek, obje fırlattı. Oturduğu yerden korkudan fırlayan kadın, hemen ağlamaya başladı. Stüdyoda adeta kıyametin koptuğu anlarda Seda Sayan'ın tepkisiz kalması ise herkesi şaşırttı.

Bu duruma kayıtsız kalan Seda Sayan, yayına hiçbir şey olmamış gibi devam ederek tepki çekti.