Seda Fettahoğlu düzenlenen törenle anıldı

Beyoğlu'nda geçtiğimiz ay cansız bedeni bulunan oyuncu Seda Fettahoğlu tiyatroda düzenlenen törenle anıldı. Seda Fettahoğlu için meslektaşları ve arkadaşları duygusal konuşmalar yaptı.

Geçtiğimiz Eylül ayında Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi'nde bulunan Hacı İzzet Parkı'nda cansız bedenine ulaşılan ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenen törenle anıldı. Çocuklar Duymasın ve Sihirli Annem gibi projelerde boy göstermiş olan Seda Fettahoğlu için yakınları duygusal konuşmalarda bulundu.

Seda Fettahoğlu'nun ailesi adına söz alan Ayşe Tolga ise duygularını şu şekilde dile getirdi: "Bizim ailemizin en küçüğü, neşe dolu bir kızdı. İstanbul'a geldiğinden beri çok yakındık. Bize en yakın olduğu zamanda bile çığlığını duyamadık. Tam anlamıyla bir sanatçıydı. Ailesi adına bu töreni düzenleyen herkese, Şehir Tiyatroları'na teşekkür ediyoruz."

Konuşma yapan arkadaşları ve meslektaşları Seda Fettahoğlu'nun kimseyi kırmadığını, hiç öfkelenmediğini, her zaman neşeli biri olduğunu, sorunun değil çözümün bir parçası olmaya gayret ettiğini ve herkesin hayatını güzelleştirmek için olağanüstü bir gayret gösterdiğini, her zaman iyimser ve sevecen tavrından bahsettiler.