Seda Bakan'dan hamilelik itirafı: İkinci annelik en zor kararımdı

Ünlü oyuncu Seda Bakan, Show TV'de Ömür Sabuncuoğlu'nun sorularını yanıtladı. Leyla adından kızı olan ve ikinci kez anne olmaya hazırlanan Seda Bakan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bakan, ''Zor bir karar oldu benim için. Yaşım artık 20'lerde olmadığı için ikinci kez anne olup, kariyerime daha sonra hız vermeyi tercih ettim'' dedi.

Kardeşi Payı dizisinde hayat verdiği Feyza karakteri ile hafızalarda yer edinen ve daha birçok başarılı projede rol almış olan güzel oyuncu Seda Bakan, şimdilerde ikinci kez anne olacak olmanın sevincini yaşıyor.

Seda Bakan, Show TV'de Ömür Sabuncuoğlu'nu evinde ağırladı ve hakkında merak edilenleri yanıtladı. İkinci hamileliğini rahat geçirdiğini ifade eden Seda Bakan, "Güzel geçiyor hamilelik. İstediğimi yiyebiliyorum. Leyla'ya da vakit ayırmak kolay oluyor. İlk 3 ay hiç kolay geçmemişti ama şimdi rahatım." dedi.

Açıklamalarına devam eden Bakan, "İlk hamileliğimde eğlence olsun diye aşermesem de her şeyi istedi canım. Bunun bedelini 30 kilo alarak ödedim ama şimdi dikkat ediyorum." şeklinde konuştu.

Kısa arayla ikinci kez hamile olmasından da bahseden güzel oyuncu, "Planlı bir hamilelik oldu. Ya Leyla'dan sonra kariyerime tüm hızıyla devam edecektim ya da ikinci kez anne olup, kariyerime öyle odaklanacaktım. Zor bir karar oldu benim için. Yaşım artık 20'lerde olmadığı için ikinci kez anne olup, kariyerime daha sonra hız vermeyi tercih ettim." ifadelerini kullandı.