Seda Bakan tatil sezonunu açtı! Elbisesi sosyal medyayı salladı

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve vaktinin çoğunu ailesi ile geçiren ünlü oyuncu Seda Bakan, tatil sezonunu açtı. Ege kıyalarında deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran güzel oyuncu çiçek desenli elbisesi ile verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı. Takipçilerini mest eden Bakan'ın paylaşımı binlerce beğeni alırken yorum yağmuruna tutuldu.

2014 yılının ekim ayında müzisyen Ali Erel ile nikah masasına oturan ekranların aranılan yüzü Seda Bakan, kızı Leyla'yı 2019 yılında kucağına aldı. Anne olan Seda Bakan, bir süredir ekranlardan uzak olurken kızı Leyla ve kız arkadaşlarıyla birlikte Ege kıyılarında tatil sezonunu açtı.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alan ünlü oyuncu Seda Bakan, tatilden keyifli kareleri sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmedi. Son olarak çiçek desenli yırtmaçlı elbisesi ile verdiği pozları paylaşan Bakan, hayranlarını mest etti. Seda Bakan'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Sosyal medya kullanıcıları 'Çok sevgi çiçeğim', 'Güzel kadın, güzel tatil, güzel elbise, güzel poz' ve 'kadının hammaddesi' gibi yorumlarda bulundu.

İşte Seda Bakan'ın sosyal medyayı sallayan paylaşımı...