Seda Akgül'ün son halini görenler gözlerine inanamadı! Değişimi Survivor Sude'ye benzetildi

Kısmetse Olur programının ardından ekranlara ara veren Seda Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla adından söz ettirdi. 25 kilo vermesinin ardından büyük bir değişim geçiren filtre ve photoshopla gençliğine dönen Seda Akgül, ''Doktorum sağ olsun'' dedi. Akgül'ün son hali Survivor All Star 2022'de mücadele eden Sude'ye benzetildi.

Son dönemdeki değişimi ile adından söz ettiren sunucu Seda Akgül, bir süredir ekranlardan uzakta duruyor. Ana haber spikerliğinin ardından sunuculuk yapmaya başlayan Seda Akgül, "Kısmetse Olur" ile kariyerinde zirveyi gördü. Sosyal medyayı aktif kullanan Akgül'ün hatırı sayılır bir takipçi kitlesi bulunuyor.

Sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaşan Akgül, büyük ses getirdi. Ünlü isim, paylaşımına "Gelir gelmez havası yaradı memleketimin. Bir de doktorum sağ olsun" notunu düştü. Akgül'ün doğal hali dikkatlerden kaçmadı.

Akgül'ün takipçileri, "Botoksu fazla mı kaçırdın?", "Çocuk gibi olmuşsun", "20 yaş gençleşmişsin", "Survivor Sude sandım", "16 yaşındaki hali" gibi yorumlarda bulundu.

Akgül'ün son hali Survivor All Star 2022 yarışmasında mücadele eden Sude'ye benzetildi.