Şebnem Bozoklu'dan dikkat çeken açıklama

Şebnem Bozoklu ve eşi Kanat Atkaya geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Bit pazarına giderek ikinci el kıyafet alışverişi yaptığını ifade eden Bozoklu, ''Moda ve hızlı tüketimin doğaya zarar verdiğini biliyorum. Almamaya çalışıyorum ama tabii ki alıyoruz. O yüzden ikinci el özellikle az kullanılmış kıyafetleri tercih ediyorum.'' dedi.

Birçok başarılı projede rol almış olan ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu, geçtiğimiz gün Bebek'te eşi Kanat Atkaya ile objektiflere takıldı. Yakın arkadaşları ile yemek yiyen çiftten Şebnem Bozoklu, çıkışta basın mensupları ile sohbet etti.

Bozoklu, "Boş bir günümdü, arkadaşlarımla buluştum. Bulabildiğim fırsatlarda arkadaşlarımla vakit geçirmeye çalışıyorum. Hem tempolu süreç başladı hem de pandemi... Hayatta kalmaya ve hasta olmamaya çalışıyorum." dedi.

Bit pazarına giderek oradan alışveriş yapan ve o anları sık sık sosyal medya hesabından takipçileri paylaşan Bozoklu, şunları söyledi:

"Bomonti'deki bit pazarına çok gidiyorum. Acayip şeyler buluyorum. İşin doğasında pazarlık yapmak var. İkinci el kıyafet bence şahane bir şey. Moda ve hızlı tüketimin doğaya zarar verdiğini biliyorum. Almamaya çalışıyorum ama tabii ki alıyoruz. O yüzden ikinci el özellikle az kullanılmış kıyafetleri tercih ediyorum."