Savaşçı'nın Göktürk Albay'ı Tamer Karadağlı ve 30 yaş küçük sevgilisi Iraz Yıldız'dan arabada aşk pozu!

Çocuklar Duymasın dizisi ile hafızalara kazınan şimdilerde Savaşçı dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Tamer Karadağlı ve kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Iraz Yıldız'dan yeni bir paylaşım geldi. Ünlü çiftten Iraz Yıldız, Karadağlı ile arabada çekildiği bir pozu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Fox TV'de yayınlanan Savaşçı dizisinde hayat vereceği Göktürk Albay karakteri ile şimdiden merak uyandıran Tamer Karadağlı aşk hayatıyla magazin manşetlerini süslemeye devam ediyor.

Piyanist Iraz Yıldız ile aşk yaşamaya başlayan Tamer Kardağlı şimdilerde aşk sarhoşu. Tamer Karadağlı'nın (53) kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi piyanist Iraz Yıldız (23) çektiği bu kareyi sosyal medya hesabında paylaştı. İkilini paylaşımı büyük ilgi gördü.

İşte o paylaşım...

IRAZ YILDIZ KİMDİR?

1997 yılında doğan Iraz Yıldız, piyano çalışmalarına 6 yaşında Çağla Çoker ile başladı. 2006-2009 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuarı'nda Yuriy Sayutkin'in öğrencisi oldu.

2007 yılında Rusya'da yapılan 3. Gavrilin Genç Yetenekler Yarışması'nda Mansiyon Ödülü, 2009 yılında Sofya'da yapılan Genç Virtüözler Yarışması'nda mansiyon ödülü, yine aynı yıl Mersin'de düzenlenen 1. Kamuran Gündemir Ulusal Piyano Yarışması'nda Mansiyon Ödülü kazandı.