Savaşçı 65. yeni bölüm fragmanında Yüzbaşı Haydar öldü mü?

İlk bölümü yayınlandığı günden beri zirvelerden inmeyen, FOX TV’nin sevilen dizisi Savaşçı’da heyecan dur durak bilmiyor. Yeni sezonuna da harika başlayan Savaşçı 64. son bölüm ardından Savaşçı’nın 65. yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak ediliyor. Her hafta Pazar günü FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı’nın oyuncu kadrosunda ise Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Leventoğlu gibi isimler yer alıyor. FOX TV’nin sevilen dizisi Savaşçı’nın 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde…

Her hafta Pazar günü saat 20.00’da FOX TV’de yayınlanan Savaşçı dizisi 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yine nefesleri kesecek Savaşçı 64. son bölümde; Selçuk’un üstünde zaman ayarlı ve bomba vardır ve Selçuk komutanına dışarı çıkmaları söyler fakat komutanı kabul etmez. Selçuk’u kurtarmak için gelen Yörük, can borcu olduğunu söyler. Selçuk içerideyken bomba patlar. Savaşçı 65. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak fragman yayınlandığı takdirde haberimizden izleyebilirsiniz.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yüzbaşı Haydar, Selçuk Astsubay’ı kurtarmaya çalışırken bomba infilak etmiştir. Patlamanın etkisiyle harebeye dönen yapının içinde Yörük Haydar’ı ve Selçuk’u bulmaya çalışan, Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi’nin diğer üyelerinin umutları gittikçe tükenir. Haberi alan Albay Kopuz ise durumu Astsubay Başak’tan gizlemeye çalışsa da bu o kadar kolay olmayacaktır...

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLE FOX TV'DE

Diğer tarafta ise Elsa ve Melik boş durmazlar, Albay Kopuz’u ve Kılıç Timi’nin tamamını hazırladıkları kumpasla alt etmeye çalışacaklardır. Elsa ve Melik sinsi planlarını devreye sokarken, her şeyden habersiz olan Albay Kopuz ve Kılıç Timi için büyük tehlike adım adım yaklaşmaktadır.

SAVAŞÇI KONUSU NEDİR?

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikâyesi...

Hikâyemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır.

Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.

Çünkü onlar için, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

SAVAŞÇI DİZİSİ OYUNCU KADROSU

BERK OKTAY (YÜZBAŞI KAĞAN BOZOK)

Tim komutanı. Gözüpek, zeki, cesur, inatçı ve kararlı bir subay. Keskin nişancı, yakın dövüşte çok iyi. Körü körüne disiplin konusunda ise berbat. Politik davranmaz, meydan okumayı sever ve asla geri çekilmez. Rasyonel her insanın "deli" gözüyle baktığı tiplerden.

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY (ASLI ÖZKAYNAK)

Uluslararası Politika konusunda uzman. Tam titri, “Yardımcı Doçent Doktor”… Tv programlarına, tartışmalara çıkar. Ağzı laf yapan, cerbezeli, çekici biri. Bir kaza sonrası Kağan’la tanışırlar. Uzun zamandır ezberlenmiş formüllerle algıladığı kendi ülkesini, Kağan üzerinden yeniden keşfedecektir.

MURAT SEREZLİ (ALBAY HALİL İBRAHİM KOPUZ)

Dirayetli, yiğit bir komutan. Bizim timimiz, onun komutası altında. Karısının 90'ların sonunda teröristlerce öldürülmesinden sonra, Kopuz için askerlik ve mücadele dışında, hayatında hiçbir şey kalmamıştır. Ancak bu mücadele, onun için kör bir intikam ve nefret mücadelesi değil.

FIRAT ALBAYRAM (ÜSTEĞMEN SERDAR TÜRKMEN)

Ankaralı. Timde Yüzbaşı Kağan’dan sonraki adam. Neşeli, fırlama ve akıllı bir subay. İşkence görmüş, travmatik şeyler yaşamıştır. Tim, hem onu kurtarmak, hem de geri kazanmak için büyük bir mücadele verir. Travma sonrası bu noktaya tekrar gelmesi biraz zaman alacak.

BURÇ KÜMBETLİOĞLU (ASTSUBAY KIDEMLİ BAŞÇAVUŞ BAYRAM BAYAT)

Erzurum’un Horasan ilçesinden. Timin abisi ve Anadolu yüzü. Karısı Hatice. Kağan ona tekrar mesleğe dönmeyi teklif edince, hiç düşünmeden kabul eder. Dünyalar Bayram’ın olmuştur.

ALİCAN ALBAYRAK (TEĞMEN MURAT GÜNDOĞDU)

Çanakkaleli. Murat, Kağan’ın çok güvendiği, makul, soğukkanlı, bilgili bir adam. Operasyonlarda Kağan’ı dengeleyen, kararlara mantık getiren bir asker.

UĞUR BİÇER (ASTSUBAY ÜSTÇAVUŞ EMRE DURMUŞ)

Denizlili. Genç ve bekar astsubay. Can arkadaşı Galip'le birlikte Kılıç Timi'nin enerjisi.

BAHADIR VATANOĞLU (ASTSUBAY ÜSTÇAVUŞ GALİP AYGÜN)

Gaziantepli. Can arkadaşı Emre ile birlikte Kılıç Tim'inin gülen yüzü ve neşeli tarafıdırlar. Emre ile aynı kıza aşık olmak dahil pek çok macera yaşarlar, didişir, atışırlar ama daima birbirlerinin sırtını kollarlar.

HAKAN DİNÇKOL (ASTSUBAY BAŞÇAVUŞ TURAN HÜSEYİNOĞLU)

Edirneli, Bulgaristan göçmeni. Çoğu zaman hüzünlü bir ifadesi var. Disiplinli, işini çok iyi yapan bir asker. Ama geçmişten gelen bir trajedi, onun bugününü de belirliyor. Çok az konuşur Turan Başçavuş. Ama konuştuğunda, kitaptan konuşur, lafı gediğine koyar. Timin maneviyatı odur.

DOĞAN BAYRAKTAR (ASTSUBAY KIDEMLİ ÜSTÇAVUŞ SELÇUK YENİLMEZ)

Adanmış, saf ve temiz bir asker, bir köy çocuğu. Astsubay Selçuk, timin Anadolu yüzlerinden biridir. Karşılıksız fedakarlığın, sabrın cisimleşmiş hali. Bekardır.

ALİ TARIK FINDIK (UZMAN ÇAVUŞ İLYAS)

1992 Iğdır doğumlu. Uzman Çavuş. Temiz, Anadolu çocuğu. Sessiz, gerektiğinde kısa cümlelerle konuşur. Görev adamı.

NAZAN DİPER (SELVER BOZOK)

Kağan’ın annesi. Kocasının ölümünden sonra büyük mücadelelerle çocuklarını okutmuş, ikisinin de adam olduğunu görmüştür. Kağan görevdeyken uykusuzdur. O, ailesini bir arada tutmaya çalışan anne iken, oğlu Kağan da ana vatanı bir arada tutmaya çalışan bir savaşçıdır ve tüm savaşçılar gibi, annesiyle çok özel bir ilişkisi vardır.

ZEYNEP ELÇİN (YILDIZ BOZOK)

Kağan’ın kız kardeşi. Akıllı, olgun bir genç kız. Tıp fakültesi son sınıfta. Abisinin desteğiyle üniversiteyi bitiriyor, ona minnet dolu. Abisinin yakın silah arkadaşı Serdar’a içten içe bir sevgi besliyor.

YELİZ AKKAYA (HATİCE BAYAT)

Astsubay Bayram Bayat’ın es¸i. Aklıbas¸ında, liseyi bitirmis¸, dirayetli, dengeli bir kadın. Kocasına her bakımdan destek, tam bir yoldas¸. Hatice, Bayram’ın c¸o¨ktu¨gˆu¨ yerde bile onu ayagˆa kaldıracak kadar mu¨cadeleci. Kocasını sever, tam bir Anadolu kadını...