Savaşçı hangi kanalda, hangi gün yayınlanacak? Savaşçı 5. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Fox TV'nin sevilen dizisi Savaşçı yeni bölümleriyle yeniden izleyicisinin karşısına çıkacak. Sezon başında eldeki stok bölümlerin yayınlanmasının ardından dizi ile ilgili bir sessizlik yaşanmıştı. Hiç bir haber alınamayan diziden ayrılıklar başlayınca, artık bittiği düşünüldü. Peki, Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı yeni sezon hangi gün yayınlanacak? İşte tüm merak edilenler...

Fox TV'nin sevilen dizisi Savaşçı, uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönüyor. Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı yeni sezon hangi gün yayınlanacak? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Dizinin yapım firması Limon Yapım'dan müjdeli haber geldi. Ekibin yeniden Yılbaşından önce teaser için ekip bir araya geldi ve ilk fotoğraflar da verildi.

SAVAŞÇI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından yaptığı duyuruda, Savaşçı’nın Cuma günü sete çıkacağı öğrenildi. Bu haberin ardından da diziyi merakla bekleyenler için geri sayım başlıyor.

Zira çekimlerin başlamasıyla birlikte Şubat ayı içinde de Savaşçı’nın ekranda olması bekleniyor.

SAVAŞI YENİ SEZON KADROSUNDA KİMLER VAR?

Savaşı dizisinin 5. sezonundaki kadrosu: Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer.

DİZİDEN KİMLER AYRILDI?

Savaşçı'nın barol oyuncusu Berk Oktay, Yasak Elma dizisine geçti. Aynı zamanda Gaye Turgut Evin de Savaşçı'ya veda ederek TRT1’de yayınlanan Tövbeler Olsun’un kadrosunda yer almaya başladı. Diziden başka ayrılık haberleri de geldi. Gökçen’i oynayan Elit Andaç Çam ayrıca, Astsubay Demir Döğer karakteriyle Ogeday Girişken’in de yapımdan ayrıldığı belirtilmişti. Ayça karakterini oynayan Feyza Sevil Güngör’ün de ekibe veda ettiği söyleniyor.