Savaşçı dizisinde flaş gelişme... Berk Oktay'dan sonra bir isim daha veda etti

Savaşçı dizisinde sular durulmuyor. Berk Oktay'ın diziden ayrılıp Yasak Elma'ya geçmesinden sonra bir ayrılık haberi daha geldi. Ayça karakterine hayat veren Feyza Sevil Güngör de diziden ayrılma kararı aldı.

Fox TV'nin sevilen dizilerinden Savaşçı'da yaprak dökümü devam ediyor. Yakın zamanda, Savaşçı'da Kağan Bozok karakterine hayat veren Berk Oktay, yine aynı kanalda yayınlanan fenomen dizi Yasak Elma'ya transfer olmuştu. Yasak Elma dizisinde Çağatay rolünü üstlenen Berk Oktay, izleyiciler tarafından çok sevilse de geride bıraktığı eski dizisinde durumlar hiç iç açıcı görünmüyor. 

Birsen Altuntaş'ın sosyal medya hesabından paylaştığı habere göre, Berk Oktay'dan sonra Savaşçı dizisinde bir ayrılık daha yaşandı. Habere konu olan o isim dizide Ayça karakterini canlandıran Feyza Sevil Güngör.

Savaşçı'daki bu ayrılık haberinin ardından izleyicilerin asıl merak ettiği konu yeni başrol oyuncusunun kim olacağı ve dizinin bundan sonra nasıl bir gidişat alacağı oldu.  Dizinin yeni başrolü için kulislerde Ekin Mert Daymaz'ın adı anılsa da bu konuda net bir bilgi bulunmamakta.

Sihirli Annem'in Yavuz'u Survivor şampiyonu Ogeday Girişken oldu

Gönül Dağı dizisine sürpriz isim... Ulviye Karaca 'Gülsüm öğretmen' olarak ekranlara dönüyor

İrfan Kangı 'Seksenler' dizisinde Hulusi karakteri ile hayat buldu