Savaşçı dizisi hayranlarını sevindiren haber! Serenay Aktaş Teğmen Selcen Efe rolü ile kadroya dahil oldu

FOX TV'nin sevilen dizisi Savaşçı bomba transferle kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Tamer Karadağlı ve Edis Hun gibi başarılı oyuncuları bünyesine katan Savaşçı dizisinin ekran macerasına başlaması için gün sayan hayranlarına müjdeli haber geldi. Son günlerle yaptığı transferlerle adından söz ettiren diziye yeni bir isim daha katıldı.

FOX TV'nin iddialı dizisi Savaşçı bomba bir transfer daha gerçekleşti. Kadrosunda Tamer Karadağlı, Sarp Levendoğlu, Ekin Mert Daymaz, Murat Serezli ve Ediz Hun gibi isimleri barındıran sevilen diziye yeni bir isim dahil oldu. 

Birsen Altuntaş'ın sosyal medya hesabından paylaştığı habere göre, ekranların güzel oyuncuları arasında gösterilen Serenay Aktaş, Savaşçı dizisinde Teğmen Selcen Efe rolü ile seyirci karşısına çıkacak.

Yakın bir zamanda 5. sezonuna start vererek ekran hayatına kaldığı yerden devam edecek olan Savaşçı dizisinde Serenay Aktaş; soğukkanlı ama sağduyulu ve bilgili bir subay karakterine hayat verecek.

1993 doğumlu ünlü güzelin Kanıt dizisi ile oyunculuğa adım attığı biliniyor. Türk Malı, Yahşi Cazibe, Kalbim Seni Seçti ve Alemin Kralı gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı. Arka Sıradakiler dizisinde ise Gülüm karakterine hayat veren ünlü isim, daha da tanınarak hayran kitlesini genişletti.

Osman Taşçı ve Eray Koçak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Süleyman Çobanoğlu'nun senaryolaştırdığı Savaşçı dizisinde zor şartlarda görev yapan ve her türlü güçlüğe göğüs geren kahraman 'Borda Bereliler'in hikayesi konu ediliyor.

Dizi kadrosunda Tamer Karadağlı, Sarp Levendoğlu,  Ekin Mert Daymaz, Murat Serezli, Erkan Meriç, Ali Tarık Fındık, Ersin Olgaç, Serkan Kuru, Serenay Aktaş,  Anıl Tetik,  Elit Andaç Çam, Esma Soysal, Serhat Nalbantoğlu, Yiğit Anıl Dinkçi, Şahverdi Ali Eren, Güneş Zavrak, Ediz Hun, Alp Öyken ve Zerrin Sümer gibi ünlü isimler yer alıyor. 

Ünlü çiftin mutlu günü! Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ nişanlandı

Survivor Nisa Bölükbaşı Sihirli Annem'in Venüs Avokado Perisi oldu