Savaşçı dizisi hayranlarına müjdeli haber! işte dizinin yayınlanacağı kanal...

4 sezon boyunca Fox Tv'de yayınlanan Savaşçı dizisinin ne zaman başlayacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyordu. Yeni sezon kadrosuna birbirinden yetenekli ve usta oyuncuları dahil eden Savaşçı dizisi ile ilgili akıllardaki soru işaretlerini giderecek bir açıklama yapıldı. Savaşçı dizisi yeni sezonuyla yine Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

Yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Savaşçı dizisi izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 4 sezon boyunca Fox Tv’de yayınlanan ve başrollerini Sarp Levendoğlu ile Murat Serezli’nin paylaştığı dizinin yeni sezon kadrosuna; Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Güneş Zavrak ve Ediz Hun gibi oyuncular dahil edildi. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu.

FOX TV’DE YAYINLANACAK!

Uzun süredir hakkında birçok iddia atılan Savaşçı dizisinin yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu olmuştu. Fox Tv’den Savaşı dizisi ile ilgili resmi açıklama geldi. İşte yapılan açıklamanın tamamı:

Yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Osman Taşçı ve Eray Koçak’ın oturduğu, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı “Savaşçı”nın yeni sezon çekimleri önümüzdeki hafta itibarıyla Eskişehir’de başlıyor, Kılıç Timi geri dönüyor.

Başrollerini Sarp Levendoğlu ile Murat Serezli’nin paylaştığı dizinin kadrosuna; Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Güneş Zavrak ve Ediz Hun gibi birbirinden başarılı isimler katıldı.

Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör ve Alp Öyken ile Zerrin Sümer’in de kadrosunda bulunduğu dizi için geri sayım son hız devam ediyor.

Tüm zorluklara rağmen kendilerini adadıkları vatan için her şeyi feda etmeye hazır bordo bereli kahramanlar, Kılıç Timi’ne yeni katılan askerlerle yeni operasyonlar için görev başında!