Saruhan Hünel'den zehir zemberek sözler! 'Sosyal medya fenomenlerinden oyuncu olmaz'

Bir süredir ekranlardan uzakta olan ünlü oyuncu Saruhan Hünel, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal eden Saruhan Hünel, sosyal medya fenomenleri hakkında açıklamalarda bulundu. Dizi ve sinema projesinde rol alan fenomenlerle ilgili konuşan Hünel, 'Sosyal medya fenomenlerinden oyuncu olmaz' dedi.

Birçok başarılı projede yer almış olan ünlü oyuncu Saruhan Hünel, Bebek'te kameralar tarafından görüntülendi. Başarılı oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Hünel, doktor kontrolü olduğunu bu nedenle dışarı çıktığını belirtti. Basın mensupları ile sohbet eden Hünel, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs nedeniyle Ekim ayında babasını kaybeden Hünel, 'Belki 1-2 ay daha dayanabilseydi, aşılama programına dahil olup kurtulacaktı... Bu yaşananların hepsi Allah'ın takdiri' dedi.

Saruhan Hünel, dijital platformlarda yayınlanacak olan üç proje ile görüşme halinde olduğunu belirterek 'Hangisi olur bilmem ama yakın zamanda tekrardan kamera karşısında olacağım. Benim için televizyon da dijital platformlarda fark etmiyor. Yeri geldi 18 saat çalıştım. Ben çalışmaya ibadet olarak bakıyorum' diye konuştu.

Sosyal medya fenomenlerinin dizi ve sinema projelerinde rol alması hakkında açıklamalarda bulunan Hünel, şu ifadeleri kullandı:

'Siz gider sosyal medya fenomenlerinden oyuncu çıkarmaya çalışıp, takipçi sayıları kadar izlenmeyi beklerseniz böyle yaptığınız işlerle beraber ortada kalırsınız. Artık bu işlerden ders çıkarsınlar istiyorum'