Sarp Akkaya Şahran karakteriyle Çukur'a transfer oldu

Çukur'a sürpriz transfer! Sarp Akkaya 'Şahran' karakterini canlandıracakShow TV ekranlarının en sevilen yapımlarından olan başrollerinde Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil ve Perihan Savaş gibi isimlerin rol aldığı Çukur dizisine Sarp Akkaya dahil oldu. Sarp Akkaya, amca Cumali'nin kurtarıcısı olarak gördüğü Koçovalı kardeşlerin yeni düşmanı Şahran'a hayat verecek.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil ve Perihan Savaş'ın rol aldığı Show TV'nin reyting rekorları kıran Çukur dizisinin kadrosuna finale az bir zaman kala bomba bir isim transfer oldu.

Çukur'un ekrana getirilen son bölümünde Amca Cumali'nin 'Şahran gelene kadar beni koruyun' sözleri dikkat çekerken 'Şahran' karakterine hayat verecek olan isim merak konusu olmuştu. Yamaç, Vartolu, Akın ve Cumali'nin yeni düşman olacak Şahran karakterine Sarp Akkaya'nın hayat vereceği öğrenildi.

Şahran karakteri Çukur'un 24 Mayıs Pazartesi ekrana gelecek olan 129. bölümünde ortaya çıkacak ve ünlü oyuncu Sarp Akkaya dizinin finaline 3 bölüm kala kadroda yer alacak.