Hakan Altun, Eylül'de Şarkılar Bizi Söyler programının çekimlerinde yer alacak

Geçtiğimiz aylarda Şarkılar Bizi Söyler çekimlerinden önce rahatsızlanan ve tedavi gören Hakan Altun, programı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Eylül ayında çekimlerine başlanacak olan Şarkılar Bizi Söyler'de Hakan Altun'un yer alacağı öğrenildi.

Ünlü şarkıcı Hakan Altun, Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici ile birlikte yer aldığı Şarkılar Bizi Söyler'in çekimleri öncesi rahatsızlanarak, ekip arkadaşları tarafından hastaneye götürülmüş ve yoğun bakımda tedavi görmüştü. Altun, 2007'de beyin ameliyatını gerçekleştiren doktorunun kontrolünde tedavi edildi.

Hakan Altun, tedavi gördüğü hastanede eski sağlığına kavuşmasının ardından taburcu edildi. Ancak programa ara veren Hakan Altun, dinlenmeye çekildi.

Temizmagazin'in haberine göre; Hakan Altun, yeni sezonda Şarkılar Bizi Söyler'e geri dönüyor. Çekimler Eylül'de başlıyor.

NE OLMUŞTU?

2007 yılında ameliyata alınan Hakan Altun'un beyninin sağ tarafında bulunan mandalina büyüklüğündeki iyi huylu tümör alınmıştı. Ameliyatı gerçekleştiren doktor, 'Beyin zarında gelişen bir tümör 8-9 yıllık olduğunu tahmin ediyorum. Genelde bu tip tümörler iyi huylu çıkıyor çok başarılı bir ameliyat geçirdik. Gerçi tümör patolojiden sonra net bir cevaba ulaşırız ama mandalina büyüklüğündeki urun iyi huylu olduğuna inanıyorum' ifadelerini kullanmıştı.