Şarkıcı Yeliz eşinden gördüğü şiddeti anlattı: ''Korkumu yenebilmek için tedavi gördüm''

Şarkıcı Yeliz, ilk eşinden gördüğü şiddeti anlattı. Çok acılar çektiğini ve yaşadığı korkuyu yenebilmek için tedavi dahi gördüğünü belirten Yeliz, anlattıkları ile duygulandırdı.

Şarkıcı Yeliz, geçmişte yapmış olduğu evlilikte yaşadığı acılarını anlattı. Haberler sitesinde yayınlanan Gökay Kalayacıoğlu'nun programına konuk olan Yeliz, yapmış olduğu ilk evlilikte şiddete uğradığını ve yaşadığı korkuları unutabilmek için psikolojik destek aldığını söyledi.

"ÖZGÜVENİM GİTTİ, KAPININ ÖNÜNE BİLE ÇIKMAYA KORKTUM"

"En popüler olduğum dönemde karşıma biri çıktı. Kolejden sınıf arkadaşımdı ama ailem istemedi. Zirvede olduğum dönemde işimi bırakıp evimin kadını olacağım dedim ama dayağın kölesi oldum. Benim 6 buçuk sene gördüğüm şiddet öyle böyle değildi. Evliliğin ilk senesinde şiddet görmeye başladım. Korktuğum için katlandım. Özgüvenim gitti, kapının önüne bile çıkmaya korktum. Yanlışlıkla biri aradığında bile eşim bana 'seni kim arıyor, sevgilin mi?' diye sorardı." diyen Yeliz ilk eşinden ayrılma sürecini de şu sözler ile anlattı:

"Psikopat biriydi. Çok acı ve korkunç şeyler çektim. Saçımın etinden koptuğunu biliyorum. Çok şiddet gördüm, kimse de sesini çıkartamadı. Boşandıktan sonra ailemin evini ve benim evimi kurşunladı. Bir gün o evden yokken evden çıktım ve onun haberi yokken avukata giderek boşadım. Yaşadığım korkuyu üzerimden atabilmek için tedavi gördüm çünkü evden çıkamaz hale gelmiştim."