Şarkıcı İpek Açar, Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan evlat edindi

Usta sanatçı Kayahan'ın eski eşi İpek Açar, Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan bir evlat edindi. Açar, 2 senedir içerisinde bulunduğu bu süreci ilk kez anlattı.

Merhum usta sanatçı Kayahan ile olan evliliğiyle tanınan ve bu evliliğinden Aslı Gönül adında bir kızı olan şarkıcı İpek Açar, eşi ile birlikte Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan bir evlat edindi. Açar, bu süreci Sabah'a şu sözlerle anlattı:

"Şunu fark ettim ki, evlat edinme de farklı bir doğum şekli. Anne karnındayken dokuz ay onu nasıl bekliyorsunuz, bir düşünün. Biz de bebeğimizi iki senedir bekliyoruz. O bekleme süreci çok farklı hissettiriyor insana. Aslında hem anne hem de baba olarak bebeğinizi kalbinizde büyütüyorsunuz.

Böyle bir duygu geliyor insana. Biz Alper'le o kadar hazırız ve bekliyoruz ki, günleri sayıyoruz. En son kurumdan bize "Her ay aramayın, iki ay geçsin öyle arayın" dediler. Her ayın birinde, kaçıncı sıradayız diye soruyoruz. Şimdi çok yaklaştı. Ama büyük bir sabırla beklemeniz gerekiyor. Heyecanla bebeğimizi bekliyoruz. Biran önce gelsin

Bize sordular, "Hangi bebişin şansıysa bizim için hiç önemli değil" dedik. Bir tek tercih de bulunduk, annesi babası bilinmeyen bir bebek istedik. Çünkü Alper de ben de göz önünde insanlarız, kötü niyetli insanlar olabilir, bu bizi biraz korkuttu, çekindik. İleride, büyüdüğünde anne babasını, akrabalarını bulmak isterse tabii ki elimizden gelen desteğin en büyüğünü veririz. Ama bebeğimizi keyifle büyütmek istiyoruz."