Şarkıcı Begüm Polat, komşusu tarafından darp edildi

Şarkıcı Begüm Polat, mendil satan bir çocukla ilgilendiği sırada oturduğu sitedeki bir komşusunun saldırısına uğradı. Şarkıcı, komşunun elinden zor kurtarıldı.

Usta sanatçı Neşet Ertaş'ın 'Doyulur mu?' adlı türküsüne yaptığı cover ile tanınan şarkıcı Begüm Polat, geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olay yaşadı. Sabah'ın haberine göre; Bomonti'de bir sitede oturan Polat, mendil satan bir çocuğa zaman zaman ediyordu. Polat yine o çocukla ilgilendiği bir sırada, sitedeki kadın komşularından biri tarafından darp edildi.

Tekme tokatlı kavgada Polat'ın elinde ve dizinde yaralar oluştu. Ünlü şarkıcıyı güvenlik dahi zor kurtardı. Polat kendisine yere düştüğünde dahi tekme atan komşusunu mahkemeye verdi. Şarkıcı eğer davayı kazanırsa tazminatı, o çocuğun okul masrafları için harcayacağını açıkladı.

'ŞOK YAŞADIM'

Ünlü şarkıcı olayla ilgili olarak, "Saldırıya uğrayınca büyük şok yaşadım, şaşkınlıktan hareket bile edemedim. Aslında beni gördüğünde selam veren biriydi, neden böyle bir şey yaptığını hiç anlayamadım. Kadına şiddetin bu kadar yoğun olduğu bir dönemde kadının kadına yaptığı şiddet gerçekten büyük talihsizlik..." açıklamasında bulundu.