İbo Show konuğu Şarkıcı Altay aslen nereli, evli mi? Şarkıcı Altay kimdir, gerçek ismi ne?

Cumartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen müzik programı İbo Show'un bu haftaki konukları yine çok konuşulacak. İbrahim Tatlıses'in sunumuyla ekrana gelen İbo Show'da her hafta sanat dünyasının sevilen isimleri ağırlanıyor. Bu haftaki konuklar arasında Şarkıcı Altay da yer aldı. Şarkıcı Altay kimdir, gerçek ismi ne? Şarkıcı Altay aslen nereli, evli mi? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Yayınlandığı günden beri Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan İbo Show bu hafta yine çok özel konuklarla izleyicisini ekrana kilitleyecek. Bu haftaki konuklar arasında Şarkıcı Altay da yer aldı. Şarkıcı Altay kimdir, gerçek ismi ne? Şarkıcı Altay aslen nereli, evli mi? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Aslen Rizeli olan Altay, 1970 yılında doğdu. Sahne ismi olan Altay ile tanınmaktadır ancak tam ismi Mehmet Altay Biber'dir.

ŞARKICI ALTAY KİMDİR, GERÇEK İSMİ NE?

Aslen Rizeli olan Altay, 1970 yılında doğdu. Sahne ismi olan Altay ile tanınmaktadır ancak tam ismi Mehmet Altay Biber'dir. İTÜ Gemi makineleri mühendisliğini kazandı ama gitmedi. Gittiği Karadeniz Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nü de yarım bıraktı.

1987-1988 yılında konservatuara girdi. 6 yıl konservatuar eğitimi aldı. İşi ve okulu bir arada yürütemediği için bu okulu da bıraktı. Müziğe olan eğilimi ise ağabeyine alınan saz ile başlamış. Gençlik dönemlerinde işportacılık yaptı. Askerliğini ise Kütahya 'da kısa dönem olarak yaptı. Nisan 2009'da ise "Sana Bayılıyorum" ve 20 Mayıs 2010'da ise "Şekil A" albümü çıktı.

ŞARKICI ALTAY EVLİ Mİ?

2004 yılında Serap Karaata ile evlenen çift sonrasında ayrıldı. Gülsüm Biber ile evlenen Altay'ın bu evliliğinden bir kızı vardır.

Defne Samyeli kimdir, kaç yaşındadır? Defne Samyeli aslen nereli, mesleği nedir?

Buray kimdir, kaç yaşında? Buray aslen nereli, evli mi?

Işın Karaca kimdir, gerçek ismi ne? Işın Karaca aslen nereli, kaç kez evlendi?