Şarkıcı Ali Kal'a mekan sahibinin köpeği saldırdı!

Şarkıcı Ali Kal, yemek yemeğe gittiği mekanın köpeğinin saldırısına uğradı. Köpek tarafından sağ kulağı kopartılan Ali Kal, olayla ilgili şikayetçi oldu.

Şarkıcı ve organizatör Ali Kal, gittiği restorandaki köpeğin saldırısına uğradı. Çin Aslanı cinsindeki köpek, Ali Kal'ın kulağını kopardı. 13 Haziran günü İstanbul Beyoğlu'nda bulunan bir işletmeye gitti.

Sabah'ta yer alan habere göre; yemek yemek için sipariş veren Ali Kal, iddiaya göre işletme sahibi Mehmet A.'nın Çin Aslanı cinsi köpeğinin aniden saldırısına uğradı. Sağ kulağı kopan Kal, yakınlarda bulunan özel bir hastaneye gidip tedavi oldu.

BAŞKA BİR KİŞİYE DE SALDIRMIŞ

Ali Kal, aynı mekanda o köpeğin bir turiste de saldırdığını öğrendi. İşletme sahibi Mehmet A.'nın önemsemez tavrıyla da karşılaşan Ali Kal, köpeğin zaman zaman bu tarz saldırgan davranışlarda bulunduğunu kabul eder sözlerini duyunca da şoke oldu.

Kulağının olmaması nedeniyle psikolojik olarak zedelendiğini ve sahnelere ara vermek zorunda kalıp maddi zarara uğradığını ifade eden Kal, şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.