Saplantılı hayranından bıktı... Hadise, yana yakıla güvenlikli ev bulmak için harekete geçti

O Ses Türkiye rap jüri koltuğunda oturan ünlü şarkıcı Hadise'nin başı kendisine cinsel içerikli mesajlar gönderen saplantılı hayranı nedeniyle başı dertte. Yalnız kalmaktan korkun Hadise, haftanın belirli günlerini sevgilisi Kaan Yıldırım'ın evinde geçirirken yüksek güvenlikli bir ev bulmak için harekete geçti.

Acun Ilıcalı'nın kurduğu dijital platform Exxen'de O Ses Türkiye Rap yarışmasında jüri üyesi olarak yerini alan ünlü şarkıcı Hadise'nin başı hayranı yüzünden dertte. Cinsel içerikli mailler atan hayranından şikayetçi olan Hadise, 'Beni takip ediyor, giydiğim kıyafetleri bile biliyor' ifadelerini kullanmıştı.

EVDE TEK KALMAKTAN KORKUYOR

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; saplantılı hayranının yaptıklarından dolayı yaşadığı panikten kurtulamayan Hadise, evde tek kalmaktan korkmaya başladı. Haftanın belirli günlerinde sevgilisi Kaan Yıldırım'ın evinde kalan şarkıcı, kendine ultra güvenlikli ev arayışına girdi.

ÖZEL GÜVENLİKLİ EV BULDU

İstinye'deki evinden taşınacak olan ünlü şarkıcı, Zincirlikuyu'da bulunan özel güvenlikli bir rezidansa geçmeye hazırlanıyor.