Sanem Çelik, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrıldı! Oktay Kaynarca'dan duygusal veda paylaşımı

ATV'de ekrana getirilen başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Ali Sürmeli gibi isimlerin rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinde Ceylan karakteri ile izleyici karşısına çıkan Sanem Çelik kadrodan ayrıldı. Hızır toplantıdan çıktığında bir minibüste elleri bağlı şekilde olan Ceylan'ı görür. Ceylan araçtan< indiği esnada Hızır'ın gözü önünde minibüstekiler tarafından sırtından vurulur. Ceylan, Hızır'ın kollarında can verir. EDHO sevenlerini üzen bir ayrılık yaşanırken Oktay Kaynarca diziye veda eden arkadaşı Sanem Çelik'le ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Ali Sürmeli'nin başrollerini paylaştığı ATV ekranlarının en sevilen dizilerinden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23 Mart salı akşamı 187. bölümü ile ekrana getirildi.

Adrenalinin bir an olsun düşmediği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yaşanan ayrılık geceye damga vurdu. EDHO'nun ekrana getirilen son bölümünde Ceylan kaçırıldı ve komplonun kurbanı oldu.

EDHO'nun final sahnesinde yaşananlar ise yürek burktu. Hızır, toplantıdan çıktığında Ceylan'ın elleri bağlı olarak minibüsten indirildiğini görür. Araçtan inen Ceylan minibüstekiler tarafından sırtından vuruldu. Hızır büyük şok yaşarken Ceylan, kollarında can verdi.

OKTAY KAYNARCA'DAN VEDA PAYLAŞIMI

Oktay Kaynarca uzun süre birlikte rol aldığı arkadaşı Sanem Çelik'in Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna veda etmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Sanem Çelik ile bir fotoğrafını paylaşan Oktay Kaynarca "Güzel kadın güzel kal" ifadelerini kullandı.