Survivor Sancakay kimin yeğeni? Sancakay Ilım Morgül kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Survivor 2021'in Gönüllüler takımında yer alan yarışmacı Sancakay Ilım Morgül hakkında araştırmalar hız kazandı. Sancakay Ilım Morgül kimdir, kaç yaşında? Survivor Sancakay kimin yeğeni? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Survivor yarışmacısı Sancakay, 30 Ocak 1997 İstanbu doğumlu.

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Sancakay Ilım Morgül'ün hayatı merak edilmeye başlandı. Sancakay Ilım Morgül kimdir, kaç yaşında? Survivor Sancakay kimin yeğeni? gibi soruların yanıtları araştırılıyor. İstanbul'da doğan Survivor Sancakay Ilım Morgül'ün doğum tarihi 30 Ocak 1997. İzmir ve Rize'de büyüyen Morgül iddialı bir yarışmacı. İşte hakkında tüm merak edilenler...

SANCAKAY ILIM MORGÜL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2021 Gönüllüler takımının yarışmacısı Sancakay Ilım Morgül’ün hayat hikayesinde futboldan, müziğe kadar birçok alan var.

Teknik direktör Ünal Karaman’ın yeğeni olan Sancakay Ilım Morgül, sporcu kimliğiyle biliniyor. Spor hayatına ritmik jimnastikle adım atan Survivor Sancakay, Lise 3’e kadar okuduğu İzmir’de futbol kariyerine başladı. Lise 4’te Rizespor’a transferi gerçekleştirilen Morgül, lise öğrenimini de yine bu şehirde tamamladı.

İstanbul’da doğan Survivor Sancakay Ilım Morgül’ün doğum tarihi; 30 Ocak 1997. İzmir ve Rize’de büyüyen Sancakay Ilım Morgül iddialı bir yarışmacı.

2 yıl Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde, Rus Dili Edebiyatı bölümünü okuyan Survivor Sancakay Ilım Morgül, İngilizce ve Rusça dillerine hakim. Morgül, sonraki dönemlerde ise eğitim hayatını İstanbul’da devam ettirdi. Konservatuvar tiyatro bölümünün yetenek sınavlarına girip kazanarak İstanbul’a yerleşen Morgül, halen 4. sınıf öğrencisi.

Survivor Sancakay Ilım Morgül, 2 sezon boyunca Kadıköy Theatron sahnesinde Edinburg festivalinden gelen ‘Ofsayt’ oyununda başrol oynadı. Morgül, 5 yıldır da vocal olarak sahne alıyor. Kendi bestelerini de seslendiren Sancakay, gitar çalıyor. 

Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında? Survivor 2021 yarışmacısı Yiğit nereli?

Steven Salam kimdir, nerelidir? Survivor 2021 yarışmacısı Steven Salam kaç yaşında?

Survivor Merve Aydın kimdir, kaç yaşında? Survivor 2021 yarışmacısı Merve nerelidir?