Sanatçı dostları Vural Çelik'i anlattı: '''Yalnız kalmak çok kötü' derdi, yalnız vefat etti!''

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 51 yaşında vefat eden Vural Çelik, ölümüyle sevenlerini hüzne boğdu. Sanatçılar Şoray Uzun, Müfit Can Saçıntı ve Deniz Oral Vural Çelik'i AKŞAM'a anlattılar.

AKŞAM

HÜSNA KÖŞGER

Vural Çelik 51 yaşında vefat etti. Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve kariyerinde birçok önemli dizi, sinema ve tiyatro projesinde rol alan Vural Çelik, pek çok isimle kamera karşısına geçip aynı sahneyi paylaşmıştı. Şoray Uzun, Müfit Can Saçıntı ve Deniz Oral AKŞAM'dan Hüsna Köşger'e, Vural Çelik'i anlattılar.

Kendisiyle Seksenler dizisi projesinde çalışan isimlerden birisi olan oyuncu ve sunucu Şoray Uzun, "Çok tatlı bir arkadaştı. Beraberken çok gülerdik. Her anı mizah dolu meslektaşımızdı. Bir gurmeydi. Gezmeyi çok severdi. Mekanı cennet olsun. Onu çok özleyeceğiz." derken, "Hep 'yalnız kalmak çok kötü' derdi. Kader... Yalnız vefat etti maalesef" ifadesini kullandı.

"HATALAR YAPSA BİLE ONA KIZAMAZDIK"

Kendisiyle geçmişe dayanan bir tanışıklığı bulunan senarist ve oyuncu Müfit Can Saçıntı, "Ben Vural'ı taa Levent Kırca döneminden beri tanırım. Sonra Seksenler dizisinde beraber çalıştık. Vural sadece kamera önünde değil, kamera arkasında, her yerde insanları güldürmeyi seven bir insandı. Sürekli espriler, şakalar, taklitler yapardı. Öyle ki, esprisiz, şakasız, taklitsiz, düz bir konuşmasını hiç hatırlamıyorum... Çokça çocuk ruhluydu. Bu yüzden, her insan gibi bazı hatalar yapsa bile ona kızamazdık. Güler geçerdik. Şimdi çok üzüldük ama eminim bütün arkadaşları Vural'ı hep gülümseyerek hatırlayacak." yorumunda bulundu.

Sanatçı Deniz Oral'sa, "Valla ne söylenir ki, sözün bittiği yer maalesef. Çok erken oldu gidişi. İyi bir dost, iyi bir arkadaştı. Birlikteyken etrafına neşe saçan, keyifli vakit geçirdiğimiz dostumuzdu ama yalnızdı maalesef yalnız da gitti. Allah mekanını cennet eylesin" ifadelerini kullandı.