Samsak Döveci'nde son perde... Elif Buse Doğan'dan Serkan Çağrı'nın iddialarına cevap

Elif Buse Doğan ile Serkan Çağrı'nın düet yaptıkları anonim türkü Samsak Döveci, sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Türkünün Elif Buse Doğan'a popülerlik kazandırmasının ardından Serkan Çağrı ile aralarında türküyü paylaşamama durumu oluştu. Karşılıklı açıklamaların sonuncusu Elif Buse Doğan'dan geldi.

Elif Buse Doğan ile Serkan Çağrı Samsak Döveci türküsüne düet yapmış, türkü sosyal medyaya düşünce de her iki isme ayrı ayrı popülerlik kazandırmıştı. Ancak bu süreçten sonra iki isim arasındaki dostluk bitme noktasına geldi. Türkü için ayrı ayrı müzik çalışmasına yönelen Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan'dan birbirlerini suçlayıcı açıklamalar gelmeye başladı. Son açıklamanın sahibi ise Elif Buse Doğan oldu.

Instagram hesabından açıklama yapan Doğan, haksız yere hedef gösterildiğini ve aslında türküyü birlikte çıkarma kararı aldıklarını fakat tüm düzenlemeler bittikten sonra Serkan Çağrı'nın vazgeçtiğini iddia etti.

Genç şarkıcı açıklamasında, "Eser daha sonra Instagram'a sıçradı, Serkan Çağrı da Instagram'a sıçramasının ardından beni aradı, 'single yapalım' dedi. Ben akustik yaptığımı söylediğimde ise 'Eseri ben buldum, etik değil. Kimseye yedirmem bu eseri' dedi. Bir eserin sosyal medyada patlaması mı gerekiyordu single yapmak için dedim."

"Birlikte hazırladığımız single ortada duruyorken kendisi eseri başkalarına okutarak 1 Nisan'da single olarak çıkarmıştır. Ardından gazetelere 'Buse türküyü kendine mal etmeye çalıştı' diyerek nasıl tezat bir durumun içine sokmaktadır, hayretler içerisindeyim. Herkesin bin bir tane derdinin olduğu bu dönemde böyle komik bir şeyin içine çekilip, sizleri meşgul ettiğim için özür dilerim" ifadelerini de kullandı.