Samsak Döveci krizi büyüyor... Serkan Çağrı'dan Elif Buse Doğan hakkında yeni açıklama

Birlikte müzik programı yapan Serkan Çağrı ile Elif Buse Doğan arasında Kütahya yöresine ait anonim eser olan Samsak Döveci'ni yeniden seslendirmeleri gündeme geldi. Serkan Çağrı ile Elif Buse Doğan, Samsak Döveci yüzünden kriz yaşadı. Çağrı'dan Doğan hakkında yeni açıklama geldi.

Samsak Döveci adlı anonim türkü sosyal medyada yeniden gündem oldu. Serkan Çağrı'nın klarnet çalıp Elif Buse Doğan'ın yorumladığı Samsak Döveci kısa sürede dinlenme rekoru kırdı.

Doğan'ın türküyü tek başına okumayı istemesi sorun çıkardı. Çağrı, Doğan'ın hamlesi karşısında sinirlendi ve müziklerini ekibiyle birlikte yeniden hazırladı, eseri de başkasına okutup dijital platformlara koydu.

Çağrı, "Buse, grup olarak yaptığımız parçayı, kendine mal etmeye çalıştı. Hakkaniyetli bir davranış olmadı, bana ayıp etti" demişti.

Çağrı'dan Doğan hakkında yeni açıklama geldi. Çağrı, şunları söyledi: "Program sonrası şarkıyı hep beraber kliplendirelim diye karar aldık. Elif Hanım farklı bir tercihte bulundu. Uzun zamandır birlikte çalıştığım bir insandır.

Geldiğinde 21 yaşındaydı. Eşimle büyük emekler verdik. Onu sahiplendik. Bizi şu anda yaralayan şey vicdan. Yolu açık olsun"