Sami Çelik'ten Ramazan davulcularına uduyla destek

Ünlü oyuncu Sami Çelik, Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği Sahur Devriyesi programına katıldı. Sami Çelik, Ramazan davulcularına uduyla eşlik etti.

IHA

Bağcılar Belediyesi'nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği "Sahur Devriyesi" programına ünlü oyuncu Sami Çelik katıldı. Bu yıl ikinci kez düzenlenen programda Sami Çelik, Bağcılar Fatih Mahallesi'nde davulcularla bir araya geldi. Ünlü oyuncu burada uduyla davulculara destek verdi.

Çelik, yanında getirdiği uduyla mahallelileri uyandırdı. Udun sesiyle sahura kalkan vatandaşlar, karşılarında ünlü sanatçıyı görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kılıç balkonda kendilerini el sallayanlarla sohbet ederken Çelik de gelen şarkı isteklerini seslendirdi. Mini bir konser havasında geçen programda mahalle sakinleri renkli bir sahur gecesi yaşadı.

RAMAZAN PİDESİ İKRAM EDİLDİ

İnternet üzerinden canlı olarak yayınlanan program yoğun ilgi gördü. Sosyal medya takipçileri Sahur Devriyesi'ne çok sayıda beğeni ve mesaj gönderdi. Apartmanlardan sepetlerini salanlara Ramazan pidesi de ikram edildi. Çok güzel bir Ramazan gecesi geçirdiklerini söyleyen Kılıç ile Çelik de organizasyondan dolayı Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'ya teşekkürlerini iletti.