Sakla Beni'nin Naz'ı Asude Kalebek'in Ceyda Düvenci'ye verdiği cevap ses getirdi!

Asude Kalebek rol aldığı Sakla Beni dizisinde annesini oynayan Ceyda Düvenci'nin konuğu oldu. Sakla Beni dizisinin Naz'ı Asude Kalebek, Ceyda Düvenci'nin kendisine yönelik itirafına vermiş olduğu cevapla sosyal medyada gündem oldu.

Sakla Beni dizisinde Naz karakterini oynayan Asude Kalebek, Ceyda Düvenci'nin 'Bambaşka Sohbetler' programının bu hafta ki konuğu oldu. Ceyda Düvenci program sırasında, Asude Kalebek'e fazla kilolarından dolayı baskı yaptıklarını itiraf etti.

ASUDE KALEBEK'TEN ELEŞTİRİLERE GÜNDEM OLACAK CEVAP

Düvenci, ''Biz aslında sana farkında olmadan dizi başladığında hemen böyle Asude biraz kilo mu versen?... Aslında ne kadar küstahça bir şey... Bize hep öyle öğretmişler ya başrol kadın dipdiri olacak, zayıf olacak, fit olacak... Sektör sana bunu öğretiyor. Biz de sevdiğimiz kişilerin en iyisini olmasını isteğimizden sınır ihlali yapıyoruz. Bunu fark ettiğim yer senin duruşun. Çünkü öyle küstah ve kaba olmayan bir yerden öyle güzel anlattın ki bize hikayeyi... 'Ben böyle çok mutluyum. Her yerimi çok seviyorum.' dedim ki ah be Ceyda. Git otur beş saat evde bunu bir düşün.'' dedi.

Asude Kalebek'in verdiği cevap ise sosyal medyada gündem oldu. Kalebek bu konuşma sonrası, 'Biraz etli butlu başrol biri olarak ben böyleyim ve böyle kabul edildim. Bu birilerine umut olacaksa beni mutlu eder.' dedi.

Genç oyuncuya sosyal medyada; 'Hadsiz yorumlara ne güzel cevap vermiş', 'İnanılmaz samimi bir kız' şeklinde yorumlar yapıldı.