Sakla Beni dizisi için geri sayım başladı! Yayın tarihi belli oldu

Star TV'de ekrana getirilecek olan Sakla Beni dizisinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek başrolleri paylaşıyor. Oyuncu kadrosu ile şimdiden merak uyandıran Sakla Beni dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Naz, Mete ve İncila'nın hikayesinin anlatılacağı Sakla Beni dizisinin başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek paylaşıyor. Sakla Beni dizisinde Mete'ye Uraz Kaygılaroğlu, Naz'a Asude Kalebek, İncila'ya ise Cemre Baysel hayat verecek. Dizinin yayın tarihi de belli oldu.

Başarılı oyuncuları bir araya getiren dizi 2 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümüyle Star TV ekranlarında olacak.

SAKLA BENİ DİZİSİ KONUSU

Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocuklarıdır. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alışmıştır. Çocukluklarında ailelerin verdiği sözle başlayan hikayeleri, birbirlerinden kopamamalarıyla bugün evliliğe doğru akar.

Fakat Naz'ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila'nın ansızın Mete'nin karşısına çıkması, Mete'nin hayatta verdiği tüm kararları sorgulamasına neden olur. İncila ve Mete arasında yaşanan bu karşılaşma, Naz'ın tüm inatçılığıyla yazdığı bu hikâyenin yönünü değiştirip Mete'nin gerçek aşkı bulmasını sağlayabilecek mi?