Sakatsiz'in Derya'sı Özge Özder'den eşi Sinan Güleryüz'ün doğum günü için romantik kutlama

Sadakatsiz dizisinde Derya karakterine hayat veren Özge Özder kızı Luna'yı geçtiğimiz günlerde kucağına aldı. Annelik heyecanını ilk kez tadan güzel oyuncu eşi Sinan Güleryüz'ün doğum günü romantik bir paylaşımla kutladı.

Kızı Luna'yı geçtiğimiz günlerde kucağına alan ve Sadakatsiz dizisine ara veren başarılı oyuncu sosyal medya hesabından eşi Sinan Güleryüz'ün doğum gününü kutladı. romantik bir paylaşımda bulunan Özder, şu ifadeleri kullandı:

'Uyuyordun dün gece... Seni izledik kızımla uzun uzun... Babamızı... Bizim ay perisinin süper kahraman babasını, o küçük tırtıl haliyle seni nasılda nakavt ettiğini, ve fakat babamızın her zorluğu o kocaman yüreğiyle nasılda kolay ettiğini, bizi nasıl sevdiğini bir kez daha gördüm silüetinde...

Sevgilim, biricik eşim... İnsan gözüne her baktığında bir şey olacak korkusuyla, kirpiği titreyerek sever mi birini severken.. Sevse de karşılığını çağlayarak alabilir mi her zaman? Hiç sanmıyorum.. Bugün önce kalbime, sonra iliklerime ve en nihayet kanıma işleyip ete kemiğe bürünen aşkımıza, yani kızımıza her baktığımda Tanrı'nın sevgili kulları olduğumuzu düşünüp şükrediyorum... Senin doğduğun güne, seninle bizi birleştiren ve bir masal kahramanı gibi hissettiren hikayemize ve varlığına şükrediyorum... Biricik ve teksin... Ve ne şanslıyım ki benimsin.. İyi ki doğdun babamız... Bugünü, yarını ve her anımı sonsuza dek seninle geçirecek olmak ve bizim ay perisinin gözlerinde yine seni bulmak yaşamımın en anlamlı ve mutluluk verici hediyesi... İyi ki doğdun... iyi ki beni buldun... Sonsuzluğa çıksın yolumuz... Hep hatırlansın, dilden dile anlatılsın masalımız... Seni çok ama çok seviyorum.'

Bir dergi için röportaj veren Özge Özder, 'Çocuğunuzu kendiniz mi büyütmeyi planlıyorsunuz?' sorusuna yanıt verdi.

Özderi 'Annem beni nasıl büyüttüyse, ben de çocuğumu öyle büyüteceğim. Benim annem de çalışan ama mükemmel bir anneydi. Beni doğurduktan bir süre sonra anneanneme bırakmaya başlamış ve çalışmaya geri dönmüş.

Ben bir kadının önce kendini gerçekleştirerek çok daha iyi evlat yetiştireceğine, daha mutlu ve dengede olacağına ve zaten ikisine birden gücü olduğuna inananlardanım. "Seni büyütmek için kendimden vazgeçtim" söylemi hem kadın hem de çocuk için fazla ağır bir yük.' ifadelerini kullandı.