Tamer Karadağlı hakkında şaşırtan gerçek! Bir dönem Arka Sokaklar'da da oynamış

Sevilen oyuncu Tamer Karadağlı Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Haluk karakteriyle bir döneme damgasını vurdu. Tamer Karadağlı'ya o dönem eşlik eden oyunculardan Özgür Ozan, Çocuklar Duymasın'daki rolünden vazgeçip Arka Sokaklara geçmişti. Karadağlı'nın da o dönemde Arka Sokaklar'da oynadığı ortaya çıktı.

Çocuklar Duymasın dizisiyle oyuncuk kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan oyuncu Tamer Karadağlı'nın bir dönem Arka Sokaklar dizisinde rol aldığı ortaya çıktı. Çocuklar Duymasın'da Haluk karakterini canlandıran Karadağlı'ya Selami karakteriyle Özgür Ozan eşlik ediyordu. Ozan'ın Arka Sokaklar dizisine transfer olmasıyla ipler koptu.

Dizide Selami karakterine hayat veren Özgür Ozan birkaç sene sonra yollarını ayırarak Arka Sokaklar dizisine transfer oldu. O yıllarda Tamer Karadağlı da Çocuklar Duymasın dizisi devam ederken Arka Sokaklar'da Özgür Ozan ile birlikte rol aldı. 20 saniye süren bu sahne çoğu izleyici tarafından bilinmiyor.

TAMER KARADAĞLI ARKA SOKAKLAR'DA!

Oyuncu Özgür Ozan 2005 yılında Çocuklar Duymasın ile yollarını ayırmış ve Arka Sokaklar dizisinde şu an da hala devam eden "Hüsnü Çoban" karakteriyle kariyerine devam etmişti. Tamer Karadağlı'nın o dönemde Arka Sokaklar dizisinde rol aldığı ortaya çıktı. Bu olay ise birçok dizi hayranı şok etti.

Tamer Karadağlı'nın Arka Sokaklar dizisinin bir sahnesinde rol alması çoğu izleyiciyi şaşırtırken bazıları ise anlam veremedi. İddiaya göre Karadağlı eski rol arkadaşı Özgür Ozan'ı Arka Sokaklar setinde ziyarete gitti. Ziyaret sırasında çekimlerin de devam etmesi üzerine Karadağlı 20 saniyelik bir sahnede konuk oyuncu olarak rol aldı.