Şahsiyet dizisi ne zaman yayınlanacak? Şahsiyet dizisi konusu, oyuncuları ve yayın tarihi

Başrollerinde Haluk Bilginer ile Cansu Dere'nin yer aldığı ve Haluk Bilginer'e IEMMY'de ödül getiren Şahsiyet dizisi Show TV'de yayın hayatına başlayacak. Toplam 12 bölüm süren dizi, gerilim ve suç türünde hikayeler sunuyor. Peki Şahsiyet ne zaman başlayacak? Şahsiyet dizisinin konusu ve oyuncuları hakkında bilgiler haberimizde.

2018 yılında Puhu TV'de yayınlanan ve dijital platformda hem konusu hem de şarkılarıyla büyük ses getiren Şahsiyet dizisi, yıllar sonra yeniden bu sefer televizyonda ekranda olacak. 12 bölüm süren ve Agah Beyoğlu adlı psikolojik rahatsızlıkları bulunan bir adam ile bir polisin ortak noktada buluşan hikayesini anlatan dizi, Haluk Bilginer'e performansından ötürü IEMMY'de En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandırmıştı. 29 Haziran Salı akşamı saat 23.15'ten itibaren ekranda olacak olan dizinin oyuncu kadrosu ve genel konusu şu şekilde:

ŞAHSİYET OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

- Haluk Bilginer

- Cansu Dere

- Metin Akdülger

- Hüseyin Avni Danyal

- Necip Memilli

- Müjde Ar

- Şebnem Bozoklu

- Şenay Gürler

- Hümeyra

ŞAHSİYET DİZİSİ KONUSU

Ay Yapım imzalı dizide; 65 yaşındaki katip memurluğundan emekli Agah Beyoğlu'nun, psikolojik rahatsızlıklarının ileri boyuta taşınması sonucu yaptıkları nedeniyle cinayet büro amirliğinde çalışan tak kadın polis Nevra ile beklenmedik bir şekilde yollarının kesişmesi anlatılır.