Sahra Şaş hayalini anlattı: Hiç bilmediğim bir yerde yaşamak istiyorum

Kadın dizisindeki performansı ile hafızalarda yer edinen Sahra Şaş, hakkında bilinmeyenleri anlattı. Sahra Şaş, ''Bir süreliğine hiç bilmediğim, ait olmadığım bir yerde yaşamak istiyorum ama tam olarak o cesareti bulamıyorum kendimde. Umarım bir ara denerim'' dedi.

"Martı", "Kadın", "Bizim Hikaye" gibi birçok başarılı projede rol almış olan güzel oyuncu Sahra Şaş, BeStyle dergisine samimi açıklamalarda bulundu. "Hayatınızın hangi dönemindesiniz?" Şaş, şu yanıtı verdi:

"Biraz büyüdüm, öyle hissediyorum. Bir değişim ve dönüşüm söz konusu, onu görebiliyorum. Hep sakin, farkında ve neşesi yerinde bir insanım. Kendimde sevdiğim özelliklerin büyüyüp, genişlediğini görüyorum. Bu bana çok iyi geliyor. Yakında başlayacağım bir projem var. Onun heyecanı ve hazırlığı içerisindeyim. İyi hissettiğim, tatlı duygular yaşadığım bir dönemimdeyim."

Son dönemde yapmaya cesaret edemediklerini de dile getiren güzel oyuncu, "Bir süreliğine hiç bilmediğim, ait olmadığım bir yerde yaşamak istiyorum ama tam olarak o cesareti bulamıyorum kendimde. Umarım bir ara denerim." şeklinde konuştu.