Sibel Can konserinde Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan ile görevliler arasında arbede yaşanmıştı! Olayın aslı bambaşka çıktı

Sibel Can geçtiğimiz akşam Balıkesir'in Edremit ilçesinde konser verdi. Sibel Can sahnedeyken yanına gitmek isteyen ve alkollü olduğu öğrenilen CHP'li Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, güvenlik görevlilerin engeline takıldı. Belediye Başkanı Hasan Arslan ile güvenlik görevlileri arasında kısa süreli arbede yaşanırken, olayın aslının bambaşka olduğu öğrenildi.

Sanatçı Sibel Can, Edremit konserinde büyük bir arbedeyle karşılaştı. CHP'li Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, Sibel Can sahnedeyken alkollü bir şekilde sahneye çıkmak istedi. İddiaya göre Arslan'ın amacı teşekkür etmekti fakat görevliler izin vermedi. Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın görevlilere tepki göstermesi nedeniyle kısa süreli arbede yaşandı.

DHA'da yer alan bilgilere göre; Görevlilere tepki göstererek yerinden kalkan Arslan, konser alanının dışına çıkmak üzereyken konser ekibiyle tartıştı. Jandarma ekipleri, görevlilerle tartışan Edremit Belediye Başkanı Arslan'ı uzaklaştırmaya çalışırken, zabıta görevlilerinin de gelmesiyle gerginlik yükseldi. Seyircilerin protestosunun ardından Başkan Arslan konser alanından ayrılırken, Sibel Can da görevlilerin uyarısıyla konseri yarım bırakarak, kulise geçti. Sibel Can kısa bir aranın ardından konserine devam etti.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN MİTİNGİNİ DUYURMAK İSTEDİLER

Sabah'ta yer alan iddiaya göre ise gerçek bambaşka çıktı. İddiaya göre CHP'liler, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 24 Temmuz'da gerçekleşmesi beklenen Balıkesir mitinginin duyurusunu yapmak istediler. Bu duyuruyu yapmak için sahneye CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin çıkmak istedi ancak bu talep, konser organizatörleri tarafından kabul görmedi. Şahin hem çiçek takdim edecek hem de konser alanındakilere miting duyurusu yapacaktı.

Bunun üzerine konserde bulunan Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan sahneye çıkmak istedi ancak alkollü olan Hasan Arslan'a da müsaade edilmedi. Arslan'ın görevlilere tepki göstermesi üzerine kısa süreli bir arbede yaşandı ve konser bu anlarda durdu.

Öte yandan Sibel Can konserinin belediye tarafından organize edilmediği anlaşıldı.