Sahneleri ile gündemden düşmeyen Yasak Elma fragmanı olay yarattı! Ünlü isim diziden ayrılıyor mu?

Fox TV ekranların en sevilen yapımlarından olan başrollerinde Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam'ın rol aldığı entrikalarla dolu Yasak Elma dizisi 96. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanı büyük ses getirirken Şahika, Hasan Ali'nin elinden şalgam suyu içer. Bir anda nefes kesilip fenalaşan Şahika yere düşer. Hasan Ali'nin adamının Şahika'nın öldüğünü söylemesi üzerine 'Nesrin Cavadzade, Yasak Elma'dan ayrıldı' iddiaları gündeme geldi.

Başrollerinde Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam gibi başarılı isimlerin rol aldığı Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisi izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ederken uygunsuz sahneleriyle de konuşuluyor. Cansu ve Çağatay'ın uygunsuz sahnesinin ardından Yasak Elma 96. yeni bölüm fragmanı ile olay oldu.

YASAK ELMA 96. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yasak Elma 96. yeni bölüm fragmanında, Şahika, Hasan Ali'nin evine gider ve aralarında barış sağlayacak olmansın mutluluğunu yaşar anacak işler aslında beklediği gibi değildir. Şahika, Hasan Ali'nin ikram ettiği şalgam suyundan içtikten sonra zehirlenir.

İlk olarak bayılan Şahika'nın daha sonra öldüğü söylendi. Hasan Ali'nin yardımcılarına 'Denize atın' sözlerinin ardından sosyal medya bir anda karıştı. Nesrin Cavadzade'nin gerçekten diziden ayrılıp ayrılmadığı sorularını akla getiren fragmandaki ölüm olayının, 1 Şubat akşamı yayınlanacak yeni bölümde netlik kazanması bekleniyor.

FATİH AKSOY RAHATSIZ OLDU İDDİASI

Nesrin Cavadzade’nin rol aldığı Netlix'te yayınlanan 'Bir Başkadır' dizisindeki bir sahne Yasak Elma'nın yapımcısı Fatih Aksoy’u rahatsız etti. Cavadzade'nin, rol gereği televizyona ve total seyirciye iş yaptığı için mutsuz olduğunu söyleyip küfür etmesinden rahatsız oldu.