Sahneleri bırakan Tuğçe Tayfur: ''Camianın ortamı, sahne hayatı fıtratıma uygun değil''

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, şarkıcılık mesleğini bıraktığını açıklamıştı. Tuğçe Tayfur, ''Camianın ortamı, sahne hayatı benim fıtratıma uygun değil. Mutsuzdum, şarkı söylemeyi çok seviyorum ama içinde bulunduğum sanat camiası maneviyatıma çok aykırı'' açıklamasında bulundu.

Sanatçılar Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, sahneleri bıraktığını açıklamıştı. Sosyal medyada da birçok fotoğrafını kaldıran Tuğçe Tayfur, özel hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. Sabah Günaydın'a röportaj veren ünlü isim, bu kararı aldıktan sonra içinin çok rahat olduğunu söyledi.

Tayfur, "Aslında uzun zamandır istiyordum sahneyi bırakmayı. Yeni düşünülmüş bir şey değil. 2 yıldır aklımda vardı ama cesaret edemiyordum. 2 yılın sonunda, sabah ezan okurken bu kararı aldım ve şimdi içim çok rahat. İyi ki böyle bir karar aldım. Sevenlerim de çok güzel karşıladı, bir tanesi bile "Neden bıraktın?" diye eleştiride bulunmadı." dedi.

"CAMİANIN ORTAMI, SAHNE HAYATI BENİM FITRATIMA UYGUN DEĞİL"

Annesi oyuncu babası şarkıcı olan ve iki büyük ismin kızı olarak yetişen Tayfur, "Bu camia bana uygun değil. Hani derler ya benim fıtratıma uymuyor diye. Aynen öyle... Camianın ortamı, sahne hayatı benim fıtratıma uygun değil. Mutsuzdum, şarkı söylemeyi çok seviyorum ama içinde bulunduğum sanat camiası maneviyatıma çok aykırı. Mutlu değildim bu camiada. Annemle de uzun süre istişare ettim. Babam da sahneleri bıraktığım için mutlu oldu. O da sahne hayatında olmamı istemiyordu. Annem de öyle." açıklamasında bulundu.