Şahmaran dünya gündemine oturdu... Bakın ilk 3 günde ne kadar izlendi!

Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz'i başrolde bir araya getiren Netflix'te 1 hafta önce yayın hayatına başlayan Şahmaran dizisi dünya gündeminde yerini aldı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Burak Sağyaşar, büyük ilgiyle takip edilen Şahmaran'ın ilk 3 günde 17 milyon saat izlenme sayısına ulaştıklarını açıkladı. Sağyaşar'ın paylaşımı büyük ilgi gördü.

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir gibi isimlerin başrolünde yer aldığı geçtiğimiz hafta cuma günü Netflix'te yayın hayatına başlayan Şahmaran dizisinin yapımcısı Burak Sağyaşar, izlenme oranlarını açıkladı.

BURAK SAĞYAŞAR'DAN ŞAHMARAN AÇIKLAMASI

Dünya çapında da ilgi gören Şahmaran dizisi hakkında Twitter'dan paylaşım yapan Burak Sağyaşar, "İlk üç günde, tüm dünyada, nasıl yani, 17 milyon saat izlenme mi?" ifadelerine yer verdi.

ŞAHMARAN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Öğretim görevlisi olarak Adana'ya giden Şahsu, yıllar önce annesini terk eden büyükbabası ile yüzleşme kararı alır. Bu yolculukta kendisini Şahmaran'ın soyundan gelen ve ismi Mar olan sıra dışı ve gizemli bir topluluk ortasında bulur. Aşkın ve bilgeliğin temsili olan Şahmaran efsanesine koşulsuz inanan Mar halkı, Şahsu'nun gelmesi ile tarihi kehanetin tamamlanmasını bekler. Büyükbabasının karşısına dikilip geçmişin hesabını sormak isteyen Şahsu ve Maran'ın yollarının kesişmesi ile her şey değişecektir.