Şahin Kendirci kaç yaşında? Müslüm filmi oyuncularından Şahin Kendirci kimdir? İşte yanıtı..

O Ses Çocuklar yarışmasında kendisini gösteren ve daha sonra Müslüm filmi ile uzun süre adından söz ettiren Şahin Kendirci’nin hayatı merak ediliyor. Şahin Kendirci kimdir, kaç yaşında? Kendirci 26 Ekim 2018'de vizyona giren ve 3 günde 600 bin kişinin izlediği ''Müslüm''filminde Müslüm Gürses'in küçüklüğüne hayat verdi. Şahin Kendirci, gişenin tozunu attıran filmde Timuçin Esen ile Zerrin Tekindor gibi usta oyuncularla birlikte rol aldı. İşte hakkında merak edilenler…

Müslüm filmi oyuncularından olan Şahin Kendirci’nin hayatı araştırılıyor. Şahin Kendirci kimdir, kaç yaşında? Senaryosunu Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi‘nin yazdığı, filmde Müslüm Gürses’i Timuçin Esen’in canlandırdığı Müslüm filmi izleyiciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Filmde Müslüm Gürses’in küçüklüğüne Şahin Kendirci hayat veriyor. İşte Kendirci ile ilgili merak edilenler…

ŞAHİN KENDİRCİ KİMDİR?

Şahin Kendirci, 19 Nisan 2001 yılında Adana'da dünyaya geldi. Aslen Şanlıurfalı olan Kendirci'nin küçüklüğünden beri müziğe karşı aşırı bir ilgisi vardı. Yetenek Sizsiniz programıyla tanınan Kendirci, daha sonra 2014 yılında yayınlanan O Ses Çocuklar yarışmasında kendisini gösterdi. Yarışmada birinciliği göğüsleyen Şahin Kendirci uzun süre adından söz ettirdi.

O Ses Çocuklar yarışmasındaki başarısından sonra yönetmenliğini ve senaristliğini Burak Aksak'ın yaptığı 'Bana Masal Anlatma' filminde 'Tamirci Çırağı' rolü ile beyaz perdeye giriş yaptı. Şahin Kendirci "Bana Masal Anlatma" filminde Hande Doğandemir, Fatih Artman, Cengiz Bozkurt ve Sadi Celil Cengiz gibi isimlerle kamera karşısına geçti.

26 Ekim 2018'de vizyona giren ve 3 günde 600 bin kişinin izlediği "Müslüm"filminde Müslüm Gürses'in küçüklüğüne hayat verdi. Şahin Kendirci, gişenin tozunu attıran filmde Timuçin Esen ile Zerrin Tekindor gibi usta oyuncularla birlikte rol aldı.